Najnovšie recenzie zo sekcie Elektrické zubné kefky
- Super vyčistí deťom zu ku ak to chcú skúšať samé
- Veľmi dobrá zubná kefka
Odporúčam
- Intenzita
- Lahkosť
- kvalita spracovania
- výkon kefky
- príjemne hlavice pre dasná
- cena je premrštená
- dobrá kombinácia: kefka vyčistí a sprcha dočistí
- Ticha
- Lahka
- Ziadna
Super kefka pre deti od 2-6 rokov
Philips Sonicare ProtectiveClean Plaque Removal HX6800/87
Pridané: 18. septembra 2023
(naposledy upravené 18. septembra 2023)
Zakúpený v Philips Eshop
S kefkou som maximálne spokojná.
- Veľmi dobrý
V pohode vyrobok
Oclean X Pro Smart Navy Blue
Pridané: 14. septembra 2023
(naposledy upravené 14. septembra 2023)
Zakúpený v PROFIMED.eu
Vyborna
- tichý chod
- aplikácia v mobile (dajú sa tam okrem nastavení režimov pozrieť aj jednotlivé čistenia na 3D obrázku zubov)
- minimalistický pekný dizajn
- držiak na uchytenie kefky dvomi spôsobmi – buď je držiak na stene a drží kefku pomocou magnetu, alebo sa dá držiak ľahko odňať a položiť s kefkou napr. na umývadlo
- dostatok režimov čistenia (je tam aj masážna funkcia), zároveň pri každom sa dá nastaviť časovač aj samostatne (napr. na 2,5 minúty) a tiež prítlak
- dotykový displej priamo na kefke (ten ale v zásade nie je neskôr potrebný, keďže je k dispozícii aplikácia v mobile)
- po umytí mám naozaj pocit vyčistených zubov, možno je to aj zvoleným režimom White, ktorý každých 5 sekúnd strieda 2 spôsoby vibrovania
- kefka zapíše do dát o čistení každé jej spustenie (hoci len na pár sekúnd) – toto by mohlo byť nejako ošetrené, lebo ja napríklad kefku po vyčistení zubov a opláchnutí krátko spustím (cca na 15 sekúnd), aby som z nej vibráciami odstránil vodu – ale to je asi nepodstatný detail :)
- absencia USB C (je tam micro USB)
S kefkou som spokojný, za tú cenu pôsobí dosť luxusne a subtílne, dobre sa drží.
Som typ, ktorý možnosti výberu (napr. režimov) ocení možno len na začiatku, ale potom už kefku len zapnem a umyjem si zuby – je to totiž produkt dennej potreby, ktorý chcem rutinne používať a nie sa každý deň hrať s nastaveniami :)
Základné funkcie za dobrú cenu
Kefku odporúčam, používam Philips Sonicare už asi 4roky k maximálnej spokojnosti, túto som objednala ako darček pre vnučku.
kvalitný, moderný
- kvalita produktu
Reakcia značky Philips
Dobrý den, děkujeme za recenzi.
Mrzí nás, že s kartáčkem nejste zcela spokojen/a.
Budeme však rádi za bližší specifikace toho, kde dochází k potížím s kvalitou výrobku, abychom věděli, v čem se pro příště zlepšit.
Děkujeme vám a přejeme pěkný den.
Tým Philips
Mám s ním dobré skúsenosti. Nikdy nekupujem tie lacné kefky... o svoje zuby sa starám. Odporúčam. Myslím, že je kvalitná a cena bola príjemná.
TrueLife SonicBrush Compact Black
Pridané: 11. septembra 2023
(naposledy upravené 11. septembra 2023)
Zakúpený v Fuego
- Zatiaľ som spokojná. Ľahučká kefka a čistí lepšie ako manuálne. Oproti Oral B veľká zmena.
- cenovo výhodné riešenie s dlhodobým prínosom
- krásna vzhľadovo .. milujem čierne prevedenie
Reakcia značky TrueLife
děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že jste s naším produktem spokojena.
Přejeme pěkný den.
S pozdravem
tým TrueLife
- Veľká spokojnosť, porovnateľnosť s drahšími kartacky iných značiek.
- Kvalitné spracovanie a je veľmi príjemný, krásne čistí.
- Perfektne vyčistí zuby ako po dentálnej hygiene, baterka vydrží dlho
- Šteklia ma pri tom zuby,no možno to časom prejde:)
- Nemusím "zháňať" a doručia mi tovar až domov na adresu.
Zatiaľ nemám žiadne námietky, náhradné hlavice pasujú ku kefke.
Zobrazujem 421 - 440 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Ďalšie »